18 de febrer 2017

VIATGES PER LES TERRES DE BOIRA “A LA NOSTRA MANERA”


La sinceritat i la senzillesa són dues paraules que resumeixen la nostra filosofia dels viatges que us explicarem. Volem ensenyar-vos les experiències personals que hem viscut quan hem viatjat per les #terresdeboira.
Ens agrada fer los nostres safaris amb lo nostre cotxe. Sí, i ara us explicarem perquè. Hi ha moltes raons. Podem parlar, riure, cantar, observar los paisatges com canvien de colors i de formes, en lo transcurs del recorregut per les diferents comarques, arribar d’un lloc a un altre de forma ràpida, parar on ens vingui de gust, etc. No us penseu que anem amb el cotxe pegat al cul per tot arreu, també fem cames, passegem pels carrers, fem fotos, fem un vermut o cafè, entrem a moltes esglésies (al Joan li agraden molt les pedres i les obres d’art – és la seva feina), crec que té un instint olfactiu.
Una de les coses que més ens agrada és parlar amb la gent. Sempre trobem o busquem aquella persona arrelada que ens explica històries, i ens encanta!!
Tots los pobles i llocs que visitem tenen la seva bellesa, només cal buscar i observar amb atenció los detalls, que n’hi ha molts.
Volem contagiar-vos les ganes de conèixer un territori desconegut per a molts, a la nostra manera. No cal viatjar lluny per trobar llocs i moments especials.
Les experiències que us volem transmetre són de primera mà (les fotos, les vivències....).
En resum, de tot allò que us hem explicat, podríem dir que és la nostra medicina setmanal.


                                                                                            


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada